Rob och Kristen avslöjade hos Oprah


Bild från Eclipse


Här anländer Rob till Chicago för tv-intervjun med Oprah Winfrey

Robert Pattinson och Kristen Stewarts pressrepresentanter sägs ha bekräftat att de båda ”Twilight”-stjärnorna är ett kärlekspar. Enligt E! Online avslöjades förhållandet som ett led i förberedelserna inför Rob och Kristens intervju med Oprah Winfrey, som ska sändas i amerikansk tv på torsdag.

 — Både Rob och Kristens representanter bekräftade för Oprah att de är ett par och dejtar. Det är med 100 procents säkerhet, säger en insider från tv-inspelningen.  

Före intervjun ska talkshowdrottningen Oprah ha förklarat för Rob och Kristens rådgivare att hon skulle bli tvungen att ställa den oundvikliga frågan om stjärnornas påstådda relation, men att hon kunde tänka sig att stryka de värsta skjutjärnsfrågorna om hon fick veta hur det egentligen ligger till. Det var då som sanningen ska ha avslöjats för henne.  

När ”Twilight”-skådisarna väl var på plats och tv-intervjun skulle spelas in så svarade de på frågorna ungefär på samma sätt som de brukar. Kristen sa till Oprah att hon aldrig kommer att diskutera sitt kärleksliv, medan Rob skojade om att Kristen var gravid.




En annan källa :

 Om det är någon som kan få folk att prata så är det Oprah och nu sägs det att hon har lyckats med det omöjliga! Robert Pattinson och Kristen Stewart har ju länge vägrat prata om deras påstådda förhållande men nu verkar det alltså som om de bekräftat för Oprah att de faktiskt är ett par. Rob och Kristen gästade Oprah nyligen och när de gick igenom frågorna innan kamerorna började rulla sa Oprah att hon lovade att inte fråga för mycket om deras förhållande så länge de berättade för henne hur det verkligen ligger till. Då bekräftade Kristen och Robs presstalesmän att de är tillsammans men att de inte kommer att gå ut med det så länge kamerorna är på! Där ser man!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0