The Runaways

Såhär kommer det svenska omslaget se ut:


Fakta: Elizabeth Reaser



Elizabeth Ann Reaser, född 15 juni 1975, är en amerikansk skådespelare. Hon är kanske mest känd för sin medverkan i 2005 spelfilmer Bo, och familjen Stone, 2006 års tv-serie Sparade och hennes gästroll i Grey's Anatomy. Hon hade huvudrollen i CBS Fantasy / Dramedy serien The Ex-List, där hon spelade seriens huvudroll Bella Bloom. Reaser har också spelat Esme Cullen i filmen Twilight, baserad på romanen skriven av Stephenie Meyer.

Elizabeth Reaser fick priset "Jury Award" i Newport Beach Film Festival 2006 för sin insats i filmen Sweet Land, och under 2007 var hon nominerad till en Independent Spirit Award som bästa kvinnliga huvudroll för samma film. Reaser också fått en nominering till en Primetime Emmy Award för Outstanding Guest Actress i en dramaserie för hennes gästroll under hela 2007 på TV-serien Grey's Anatomy som ett oidentifierad gravid kvinna som lider av minnesförlust


Dagens Fråga!

Vad ska ni göra på valborg? :D


Dagens Bild!


The Last Airbender

"The Last Airbender" heter en film som Jackson Rathbone ska vara med i , den kommer ut 3 spetember 2010.
Det är en slags Avatar film..
Den verkar vara väldigt bra (enligt mej) !
Så här står det om den:

"The story follows the adventures of Aang, a young successor to a long line of Avatars, who must put his childhood ways aside and stop the Fire Nation from enslaving the Water, Earth and Air nations"

Här är trailern:


Dagens Fråga!

Vad skulle ni helst vilja?

* Vara med i en scen i Breaking Dawn och umgås med twilightkändisarna i en vecka, sen aldrig träffa dom mer..

Eller:

* Vara kompisar med twilightkändisarna livet ut!

???


Klart att man skulle träffa dom flera ggr om man var delaktig i filmen, men nu kör vi på fantasi! :D

Jag tar nog 2an ^^

//Eriksson

Tandläkaren...

Hejhej, hoppas alla har en bra dag,
jag kommer inte upptadera mer just nu, men sofie (jansson) kanske uppdaterar nått..
För jag ska till tandläkaren vid 4 så uppdaterar efter det :D  Så alla vet!

//Eriksson

Bellas ring




Dagens bild!


Twilight outfit!


Fakta: Jackson Rathbone



Jackson Rathbone, född 21 december, 1984, är en amerikansk skådespelare. Han är mest känd för sin roll som Jasper Hale Cullen i filmen Twilight. Han har även medverkat i OC, Beautiful People och Close to Home, och kommer, 2010, medverka i filmen The Last Airbender.

Rathbone föddes i Singapore och har sedan dess rest jorden runt på grund av sin pappas jobb. När familjen slog sig ner i Texas började Jackson i en teatergrupp. Efter att ha gått ut skolan begav han sig till Los Angeles för att försöka bli skådespelare. Jackson jobbade med Disney 411 innan han erbjöds en huvudroll i Beautiful People.

På fritiden gillar han att lyssna på musik och skriva egen, han är aktiv i bandet 100 Monkeys. Hans smeknamn är Jay. Han är 1,77 m lång. Hans födelsenamn är Monroe Jackson Rathbone.


Kellan Lutz i ny film!

Kellan Lutz ska vara med i den nya filmen "A Nightmare on Elm Street"
Det är en skräck film som har premiär den 30 april 2010 , alltså om 2 dagar :D 



Verkar läskig, bara den inte är värsta overklig... 

Dagens fråga!



VEM BAR DEN BÄST?


En beige chiffongklänning från J.Mendels senaste höstkollektion föll båda skådespelerskorna Kristen Stewart och Melissa George i smaken. 

Kristen bar klänningen  i Paris när hon promotade filmen “The Twilight Saga: New Moon” på Crillon Hotel den 10 november förra året. Kristen var neutralt sminkad, hade utsläppt hår och matchade med ett par klackar från Sergio Rossi. Vid sin sida hade hon självklart motspelaren Robert Pattinson.

Melissa George bar klänningen på J.Mendels modevisning under New York Fashion Week den 18 februari i år. Till hade hon en vit kavaj från samma kollektion samt ett par klackar från Christian Louboutin.

Jag tycker nog kristen :D 
//Eriksson


HAHAHAHAHA xD



:D

Dagens bild!

Hejhej, hoppas alla mår bra!
Sorry för dålig updatering, men har vart ut och sprungit efter skolan, så har inte hunnit med datorn förns nu..
Och Sofies (Janssons) dator krånglar tror jag..
Men här kommer iaf dagens bild! 
 
Första bilden på Bree , Jodelle Ferland spelar henne...

Nikki Reed på shopping!

Alice+Olivia är Hollywood-kändisarnas nya favoritmärke och deras butiker i Los Angeles och New York får ofta besök av diverse skådespelerskor! Igår såg vi Twilights Nikki Reed lämna butiken i LA med en kasse i handen och ett stort leende på läpparna, kanske får vi se köpet på röda mattan snart?






Kellan Lutz i Calvin Klein kalsonger ;)



Såhär står det om bilden:

Om ni kör förbi Kellan Lutz nya billboard i SoHo i New York så gäller det att ni försöker hålla ögonen på vägen så ni inte krockar! Det är nämligen inte särskilt lätt gjort med tanke på att den vältränade skådisen endast har på sig ett par Calvin Klein-kalsonger! Speciellt inte när reklamskylten är så enorm som den också är! Se upp i trafiken säger vi bara!

Dagens fråga (till er)

Vad hade vi helst valt? ;)

1. Hänga på stranden med Taylor



2. Romantisk middag med Robert



// Jansson


Dagens bild!


Kristen på omslaget!

Här hittar ni massor av tidningar som Kristen Stewart har prytt omslaget på ! :D 

http://www.whosdatedwho.com/what/publicity_view.asp?RD=000340101m&pageno=3

Ha en bra kväll allihopa!

//Eriksson

Ashley Greene,Vanessa Hudgens och Portia Doubleday i Nylon Magazine
















Sneak Peak på Eclipse!



O-M-G!  :D:D  haha

Förslag? :D

Hejhej, vi har ju just startad den här bloggen,
så vi har ju inte kommit på så jätte mycket saker att skriva om,
så jag tänkte att ni kunde mejla in till våran e-post eller skriva i en kommentar vad ni vill att vi ska skriva mer om eller någon helt ny grej att skriva om! :D   (innom twilight)

e-post : [email protected]
hahaha  älskar namnet! :D 

Dagens bild!


Fakta : Taylor Lautner



Taylor Daniel Lautner, född 11 februari 1992 i Grand Rapids, Michigan, är en amerikansk skådespelare. Han är mest känd från Twilightfilmerna, där han spelar Jacob Black, Bella Swans vän. Han har medverkat i filmen New Moon och kommer att medverka i de kommande filmerna , Eclipse och Breaking Dawn, där Jacob Black får en mer betydande roll i filmernas handling. Till en början var det inte säkert att Taylor skulle få spela Jacob även i resterande filmer, eftersom Jacob är betydligt mer vältränad och även längre i de kommande filmerna än i Twilight. Dock ville Taylor så förtivlat gärna ha rollen, att han tillbringade flera timmar om dagen på gym under en längre tid. Han lyckades då uppnå regissörens krav. Egentligen skulle Michael Copon spela Jacob Black.

Taylor Lautner började som sexåring att träna kampsport på Fabiano's Karate School i Holland, Michigan.

Taylor Lautners skådespelarkarriär började när hans kampsportsinstruktör övertalade honom att gå till en audition för en roll i en Burger Kingreklam. Trots att han inte lyckades särskilt bra, gillade han skådespeleriet så mycket att han bestämde sig för att försöka sig på en skådespelarkarriär. Snart pendlade han och hans familj mellan Michigan och Kalifornien, så att Taylor kunde gå på auditions. När Taylor var tio, flyttade familjen Lautner till Los Angeles, enbart för att Taylor skulle kunna satsa fullt ut som skådespelare.

2005 fick Taylor en roll i Fullt hus igen. Där fick han spela Eliot Murtaugh, son till Jimmy Murtaugh, som blir kär i Sarah Baker (Alyson Stoner). Han medverkade också i 3D-filmen På äventyr med Sharkboy och Lavagirl från 2005.

Taylor Lautner är också med i LA Hip Kids, en hiphopgrupp.

På MTV Video Music Awards 2009 var han prisutdelare i kategorin "Årets bästa kvinnliga video". Han steg upp på scenen ännu en gång under kvällen, då för att introducera den sista New Moon trailern innan premiären tillsammans med Kristen Stewart och Robert Pattinson.


Kristen Stewart känner sig paranoid...

 

Kristen Stewart, 20, avslöjar i nya numret av Flaunt magazine att hon känner sig som vilken annan vanlig tjej som helst i hennes ålder. Stjärnan menar på att även hon kan känna sig osäker, speciellt nu när hon står i rampljuset.

— Jag har kommit över en del av det men jag jobbar fortfarande på det. Osäkerheten jag har byggt upp är den att jag känner mig paranoid hela tiden. Det känns som att folk tittar på mig konstant, även om de kanske inte alla gånger gör det, förklarar Kristen.

Kristen berättar även att hon är medveten om att hon ibland kan uppfattas som otrevlig och att det egentligen bara är pojkvännen Robert Pattinson som fått se hennes riktiga sida.

— Jag tar ofta försvarsställning och ler därför inte speciellt ofta. Jag har skakningar i mitt ena ben också, vilket antagligen får folk att tro att jag är nervös och inte känner mig bekväm, fortsätter Kristen förklara.


Promo bilder från Eclipse














Svar på tal...

"varför skriver ni inte era vanliga namn? jansson och eriksson är så fult att jag får damp"

Om du hade läst första inlägget så hade du sett att vi båda heter Sofie , och att ni skiljer oss på våra efternamn.. och om du tkr att vi har fula efternamn, Det skiter jag fullständigt i !
Så ta och dampa ner dej lite , och skit i det!

// ERIIIIIIIIIIIKSOOOOONNNN!!! 

Dagens bild!


Sooooovvaaaaa

Hejhej , har alla haft en bra dag?
Jag har haft en helt okej dag iaf :D
Pappa väkte mej imorse och frågade om jag ville hänga med till Örebro..
En halvtimme senare satt jag i bilen, rekord på att göra mej iordning i think !
Jag köpte en bikini och lite underkläder ..
Sen kom vi hem vid 4, då blev det att ringa till sofie..
Sen fixade jag lite grejer, som att städa garderoben t.ex!
Var evigheter sen jag gjorde det, men nu äre iaf gjort!
Sofie kom vid 8, då kollade vi på tv/film och lite annat :D

Och nu har jag legat här vid datorn ett tag , och kollade inte på klockan förns nu :o
Så nu jävlar måste jag sova, annars somnar jag aldrig imorrn!
Hehe..  och på måndag ska jag till tandläkarn! ;s Usch...

Aja, det är bara att fortsätta läsa bloggen , så kommer det mer skvaller och bilder!
Och lite senare ska vi visa er våra coola twilight dörrar! :D

Sov gott! 

// Eriksson med tandläkarskräck!  

Twilight outfit! : Nikki Reed


Dakota Fanning liten/stor






Fakta: Kellan Lutz



Kellan Lutz föddes 15 mars , 1985.
Lutz har sju syskon, en syster och sex bröder. Han växte upp i North Dakota, Mellanvästern och Arizona. Han började arbeta som modell när han var 13 eller 14 år gammal. Efter sin gymnasieexamen flyttade han till Kalifornien för att studera kemiteknik, men han beslutade senare att försöka sig på en skådespelarkarriär.

På sin fritid gillar Lutz att sysselsätta sig med skateboard, styrketräning, baseball, basket, lacrosse, simning, tennis, badminton, skidor, snowboard, dans och många andra aktiviteter.

Han har också en passion för skräckfilmer och föredrar att utföra sina egna stunts när han spelar in filmer.


DAGENS BILD!

Jansson skriver: Förlåt för lite dålig uppdatering idag, men mitt internet har krånglat lite.. Och Eriksson har inte varit hemma. Här kommer iaf dagens bild :D 


Ny Eclipse trailer !



Fick tipset i en kommentar nyss ,  Tack :D

//Eriksson

Hemlig beundrare?

Dom har sett Twilight-stjärnan Ashley Greene lämna en restaurang i sällskap med några vänner för ca en månad sen. I famnen hade hon en stor blombukett så man blir ju lite nyfiken... När hon fick frågan var blommorna kom ifrån så svarade hon med ett leende. Så tills vidare får vi nöja oss med den informationen, kanske en hemlig beundrare?







Eclipse stills !



















Kan inte vänta till 30 Juni! GAAAH, VILL SE ECLIPSE NU!! :D  

Håller ni inte med? ;)


Säger hon ja?



Flickfavoriten Robert Pattinson, 23, har friat vid ett flertal tillfällen till ”Twilight”-kollegan och flickvännen Kristen Stewart, 20, skriver National Enquirer.

 Källan, som står paret nära, avslöjar att Robert desperat vill gifta sig med Kristen:

— Han väntar bara på att hon ska svara ja.

Samma källa hävdar även att det antagligen inte komma dröja länge innan Kristen äntligen svarar ja, eftersom de ”ser varandra som själsfränder och vill leva tillsammans”.

Kristen har även själv sagt att Robert har friat till henne men att hon då endast trodde att han skojade.


Shhiiieeet !   Fan va kul! , tänk om det blir bröllop! :O  :D:D


Dagens bild!



Aww va söt :D

Taylor & Taylor ?





Taylor Lautner och Taylor Swift var ihop i några månader men valde att bryta upp i december förra året, för att dom tydligen hade olika kostvanor?? (lite konstigt tycker jag ), men Lautner har inte släppt Swift än,
- Han tänkte överraska henne med ett dussin röda rosor, en diamant ring, och en romantisk middag säger en källa till tidningen National Enquirer.
Han tror att kärleken dom hade tsm var äkta.
Han skiter i om Swift dejtar John Mayer, han är fast besluten om att få Swift tillbaka.

Och efter ett tag när Swift fick frågan om vilken kille hon tyckte var het av tidningen Elle sa hon:
- Hmm... Tja, Taylor Lautner.

Tror ni att dom kommer att hitta tillbaka till varandra igen?
Eller att dom kommer att sluta som vänner? 
 
Skriver mer när jag får information!

//Eriksson

Robert Pattinson

Här kommer lite fakta om Robert Pattinson. Vi har ju skrivit om Kristen, och ska skriva om dom andra också :) men nu Robert:



Robert är 23 år, och fyller 24 i år. Han är skådespelare, musiker, och har varit modell när han var barn.
Han är uppväxt i London, England. Men sina föräldrar Richard & Clare, och sina två syskon Lizzy och Viktoria.
Redan som treåring började han ta pianolektioner, och vid 5-års ålder tog han lektioner för akustisk gitarr.
Vid 12-års ålder provade han på modellyrket och när han var 15 provade han på teater, först amatör teater genom Barnes Theatre Company, sedan professionell teater.

Han fick sitt stora genombrott år 2003 när han var med i Harry Potter och "den flammande bägaren" där han spelade Cederic Diggory. Sen har han varit med i andra filmer också.

men det han är kändast för är ju såklart twilight ;)


kristen stewart liten/stor

Liten:



Stor:


22-04-2010


Ni får en snygg bild på Kellan lutz sålänge :D

Hejhej,, haha kom inte på någon bra rubrik.
Just nu sitter jag och bloggar och lite annat..
Vi har ju inte skrivit så mycket om våran "vardag" än,, så nu ska ni få veta vad jag har gjort, (fram med anteckningsblocken!)  Haha nejdå.
Vi slutade skolan 10 i 2 , sen när jag kom hem drog jag ut och sprang, sen har jag haft värsta " ta hand om sigsjälv dagen"  haha lååångsökt. Men men, har iaf: duschat, med hårinpackning! , ansktsmask, fixat naglarna och lite till :D 
Ska nog sitta lite till vid datorn , sen vet jag inte riktigt vad jag gör,, kika in lite senare , då har det säkert kommit lite fler inlägg!

Är det nå bra på tv ikväll? :) 


Twilight outfit! : Anna kendrick


Dagens bild!



Redovisade om robert pattinson

Tänkte bara skriva att idag i skolan hade vi muntlig redovisning, och jag (jansson) berättade om Robert Pattinson ;) Och Eriksson berättade lite grann om Kristen. Det gick iaf bra :) Nu ska jag hämta något att käka, sen blir det andra avenyn. Håll utkik imorgon, då kommer det flera inlägg. KRAM

// Jansson 

Lägger ut en bild på hetingen så inte inlägget blir så tråkigt, ha det bra alla!


Dagens bild!


the runaways



Tack Amanda! <3

remember me intervju

http://www.youtube.com/watch?v=0Iq418GVabA

Fattar fortfarande inte hur man gör för att man ska kunna se på klippen här i bloggen,, Vore väldigt tacksamma om nån kan skriva i en kommentar och berätta :D

Lika?





Jag läste för några dagar sen att någon hade mejlat in och tyckte att Taylor Lautner och Erik Saade var lika..
Själv tycker jag inte att dom är särskillt lika ..

Vad tycker ni ? 

Fakta om Kristen Stewart



Vi tänkte börja skriva lite fakta om varje person i twilight .. Så vi börjar med en av huvudrollerna:
Kristen Stewart.

Kristen Stewart föddes 9 april 1990 i Los Angeles, så hon är alltså 20 år i år.
Hon är barn till tv-producenten John Stewart och författaren Jules Mann.
Hennes karriär började som åttaåring, då en agent såg henne uppträda i skolans julpjäs. Kristens första roll var en statisroll i Disney-filmen The Thirteenth Year. Efter det hade hon en roll i filmen The Flintstones in Viva Rock Vegas.
Kristens genombrott blev i filmen Panic Room där hon spelar en flicka som lider av diabetes och vars föräldrar är skilda. Mamman och dottern råkar illa ut då inkräktare tar sig in i deras hem. Det gick bra för filmen och Kristen fick bra recensioner för sin roll.
Efter Kristens framgång i Panic Room började hennes karriär att ta fart och hon var med i många filmer, bl. a i Cold Creek Manor, Catch That Kid, Undertow och Speak.

Den 16 november 2007 bekräftade Summit Entertainment att Kristen skulle spela Isabella "Bella" Swan i filmen Twilight, baserad på Stephenie Meyers bästsäljande vampyrromanshistoria. Twilight började filmas i februari 2008 och slutade filmas i maj 2008. Kristen Stewart och Robert Pattinson fick huvudrollerna i Twilight-filmerna. Filmen hade premiär i hela västvärlden i november samma år. 

Kristen tilldelades priset för bästa kvinnliga roll som Bella Swan vid MTV Movie Awards 2009. Hon fortsatte som Bella i filmen New Moon som hade premär i västvärlden i november 2009. Hon kommer även att spela samma roll i uppföljarna till New Moon; Eclipse och Breaking Dawn. Eclipse har premiär den 30 juni 2010 i Sverige. Det är inte klart om Breaking Dawn ska bli en eller två filmer, men den kommer börja filmas hösten 2010. Kristen Stewart medvekar också i rockfilmen The Runaways som Joan Jett tillsammans med Dakota Fanning.
Stewart har vunnit en Bafta Award för "Rising star", och på Elle Style Awards 2010 vann hon för "Årets kvinna". År 2009 vann hon på MTV Movie Awards för "Breakthrough Actress" och på Teen Choice Awards 2009 vann hon för "Bästa kvinnliga skådespelare".

Någon som vet om Breaking dawn ska bli en eller två filmer? :D


AHAHAHAHAHAHA lite kul faktiskt ;)



Eller vad tycker ni? ;)

Eclipse

Lite efter men vi startade ju  bloggen nyss så ... :D  Men här kommer den iaf !
Eclipse trailern
http://www.youtube.com/watch?v=S2HIda5wSVU&feature=related


Vad tycker ni om den?
Jag gillar den iallafall :D

//Eriksson

Dagens bild!


remember me

Som ni säkert redan vet så är ju Robert pattinson med som huvudroll i filmen "remember me" som går på bio just nu. Själv har jag inte sett den än, men vill göra det så fort som möjligt! den verkar vara så himla fin ^^



Handling: Tyler är en ung man med ett ansträngt förhållande till sin far, efter en familjetragedi. Tyler tror inte att någon någonsin skulle kunna förstå det han genomlevt, tills den dag han stöter på Ally. Mot sin vilja dras Tyler mot Ally och snart kan han inte kämpa emot sina känslor för henne. Kärleken till Ally gör att Tyler får hopp om livet igen, men uppenbarar sig saker som hotar att driva paret ifrån varandra... 

New Moon (Romeo och Julia)

En våldsam fröjd plär våldsam ända taga
Den dör i sin triumf, som eld och krut
Förtäras då de kyssas




// Eriksson

Bel Ami

Här kommer lite bilder på Robert Pattinson från inspelningen av Bel Ami, som spelas in i Budapest i Ungern!
Han ser liiiiiiite annorlunda än vad han brukar göra ...  Eller vad tycker ni? ;) 













Nä,, nu måste jag plugga!  Weeeeyyy (y

//Eriksson

Robert Pattinson liten/vuxen

Här kommer en bild på robert när han var liten, och som vuxen :D 

Vi kommer lägga ut bilder på dom andra i gänget också sen, men vi börjar med Robert!

Liten:

Vuxen:


// Jansson

 


Dagens bild!


Twilight outfit! : Kristen Stewart


/Eriksson

Soundtracken

Ni kanske redan har hört dom, men här kommer dom iaf..

TWILIGHT:
1. Supermassive Black Hole (Muse) – Twilight Movie Soundtrack
2. Decode (Paramore) – Twilight Movie Soundtrack
3. Full Moon (The Black Ghosts) – Twilight Movie Soundtrack
4. Leave Out All The Rest (Linkin Park) – Twilight Movie Soundtrack
5. Spotlight(Twilight Mix) (MuteMath) – Twilight Movie Soundtrack
6. Go All The Way(Into The Twilight) (Perry Farrell) – Twilight Movie Soundtrack
7. Tremble For My Beloved (Collective Soul) – Twilight Movie Soundtrack
8. I Caught Myself (Paramore) – Twilight Movie Soundtrack
9. Eyes On Fire (Blue Foundation) – Twilight Movie Soundtrack
10. Never Think (Rob Pattinson) – Twilight Movie Soundtrack
11. Flightless Bird, American Mouth (Iron & Wine) – Twilight Movie Soundtrack
12. Bella’s Lullaby (Carter Burwell) – Twilight Movie Soundtrack 


NEW MOON:
  • 1. Death Cab For Cutie – “Meet Me On The Equinox”
  • 2. Band Of Skulls – “Friends”
  • 3. Thom Yorke – “Hearing Damage”
  • 4. Lykke Li – “Possibility”
  • 5. The Killers – “A White Demon Love Song”
  • 6. Anya Marina – “Satellite Heart”
  • 7. Muse – “I Belong To You (New Moon)”
  • 8. Bon Iver and St. Vincent – “Roslyn”
  • 9. Black Rebel Motorcycle Club – “Done All Wrong”\
  • 10. Hurricane Bells – “Monsters”
  • 11. Sea Wolf – “The Violet Hour”
  • 12. OK Go – “Shooting The Moon”
  • 13. Grizzly Bear – “Slow Life”
  • 14. Editors – “No Sound But The Wind”
  • 15. Alexandre Desplat – “New Moon (The Meadow)” 
  • /Eriksson


    Godmorgon!

    God morgon allihopa!  vi har precis vaknat  ,
    så vi sitter och proppar i oss chips m.m. nu ;)
    Senare ska vi nog dra ut en stund , sen blire bio! Alice i underlandet.
    Ha en riktigt bra dag allihopa ! :D

    Vem tycker ni bäst om ? Edward eller Jacob?




    Twilight outfit! : Ashley Greene



    Den gula tröjan finns väl var som helst :)

    kristen & robert är ett par!



    Nu har dom erkänt att dom är ett par!
    Dom har avslöjat det för tidningen The Sun.
    Men dom undviker fortfarande att synas tillsammans för att fansen blir galna ;)

    Grattis i efterskott Kristen! (:



    Kristen fyllde 20 år den 9:e april! Så vi slänger in ett STORT GRATTIS till henne! :D

    Här är vi! Eriksson & Jansson



    Eriksson (vänster)  Jansson (höger)  (:







    Blåbärspaaaaaaaaaaaaj (Y) 

    Välkommen till våran nya twilight blogg!




    Hejsan! Vi är två tjejer som älskar twiligt, därför tänkte vi starta en twilight blogg! 
    Vi båda heter Sofie och är 13 (snart 14) och 14 år, ni kan skilja oss på Jansson och Eriksson ,, våra efternamn :)
    Vi kommer skriva om:

    * Det senaste skvallret om twilight kändisarna
    * Nyheter om filmerna
    * Låtar från filmerna
    * Klipp och trailers från filmerna
    * Twilight outfits
    * Lite smått och gott från våran vardag, och oss själva
    * + MASSOR  av heta bilder och mycke, mycke mer! :)

    RSS 2.0